JUARA KEMBALI BANGUN

Kini UMNO Cawangan JUARA, Cherok To'kun, Bahagian Bukit Mertajam Kembali bangun dengan Kempimpinan Baru, Wajah Baru, Cara baru, Slogan Baru, Ahli DiDahulukan, Pencapaian di Utamakan

Hidup Melayu........ Hidup UMNO............

SELAMAT DATANG PELAWAT

Mesjid Cherok To'kun Bawah

Mesjid Cherok To'kun Bawah
Dalam rumah Allah inilah sering diadakan solat hajat dan bacaan Yassin memohon agar Allah menunjukkan pada kebenaran

PETUA MENGENALI WAKTU BILA ANWAR BERBOHONG (ZAHID MD ARIP) BEKAS NAIB KETUA PARTI KEADILAN NASIONAL

Monday, May 2, 2011

AGENDA DAP HAMPIR TERCAPAI

Perpecahan Melayu adalah Matlamat Dan cita-cita DAP bagi merampas kuasa Melayu di Malaysia. Kini hasrat mereka telah hampir tercapai apabila perpecahan Orang-orang Melayu makin Ketara. Mereka telah mengunakan orang Melayu sendiri bagi merealasasikan cita-cita mereka.

Seorang Pemimpin Tertinggi Pembangkang adalah salah seorang yang telah di pergunakan Oleh DAP bagi membantu mereka  kearah apa saja demi mencapai cita-cita politik beliau. Pihak DAP telah bertungkus-lumus mempertahankan Pemimpin Tertinggi Pembangkang tersebut dengan menyediakan barisan Peguambela DAP dalam kes tuduhan MeliwatPerpecahan orang Melayu. Pemimpin Pembangkang yg bercita-cita untuk menjadi Perdana Menteri itu sanggup melakukan  yg sedang berjalan di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur.


Apa yg pelik ialah salah seorang dari peguambela DAP yg juga seorang MP yg sedang bertungkus lumus membela Pemimpin tersebut adalah seorang yg pernah menuduh pemimpin berkenaan sebagai Peliwat dalam Parlimen pada satu masa dahulu


Orang Melayu harus sedar bahawa tujuan DAP membela Pemimpin yang dituduh dalam kes liwat  itu adalah semata mata bagi memastikan beliau akan terus dapat di pergunakan oleh DAP bagi merealisasikan cita-cita politik mereka.


Semua ini dilakukan adalah Kerana pihak DAP percaya sekiranya Orang Melayu bersatu mereka sudah tentu tidak akan dapat berkuasa dan merintah Malaysia. Dalam hal ini Formula Yahudi Dan Amerika telah digunapakai kerana sudah terbukti dengan cara memecah belahkan puak Arab di Iraq maka Yahudi Amerika dengan mudah menawan Iraq.


Demi Agama, Bangsa dan Negara, orang Melayu wajib bersatu sekiranya tidak mahu kehilangan kuasa di tanahair sendiri.

BERSATU, KITA TEGUH BERCERAI KITA ROBOH

No comments:

Post a Comment