JUARA KEMBALI BANGUN

Kini UMNO Cawangan JUARA, Cherok To'kun, Bahagian Bukit Mertajam Kembali bangun dengan Kempimpinan Baru, Wajah Baru, Cara baru, Slogan Baru, Ahli DiDahulukan, Pencapaian di Utamakan

Hidup Melayu........ Hidup UMNO............

SELAMAT DATANG PELAWAT

Mesjid Cherok To'kun Bawah

Mesjid Cherok To'kun Bawah
Dalam rumah Allah inilah sering diadakan solat hajat dan bacaan Yassin memohon agar Allah menunjukkan pada kebenaran

PETUA MENGENALI WAKTU BILA ANWAR BERBOHONG (ZAHID MD ARIP) BEKAS NAIB KETUA PARTI KEADILAN NASIONAL

Sunday, May 1, 2011

GOTONG ROYONG BAIK PULIH LORONG LALUAN KANAK2 SEKOLAH

UMNO JUARA TETAP PERIHATIN

Ketua Cawangan bersama Serikandi Umno Juara telah mengambil inisiatif bersama Penduduk Tanah Lot Belakang Dewan Orang Ramai bergotong royong membaik pulih Lorong laluan kanak kanak sekolah kerana telah lama berlopak dan becah yang menyusahkan mereka pergi dan balik ke sekolah.

Menurut Penduduk di situ, mereka telah lama dan beberapa kali mengadu kepada Pengerusi dan AJK JKKKN bagi tujuan tersebut tetapi tidak di beri perhatian dan tindakan.

Penduduk merasa amat kecewa dengan JKKKP dan seterusnya mengadu kepada Ketua Cawangan Umno Juara, En Md Shukor Karim. Umno Juara terus mengambil tindakan segera dengan mengadakan gotong royong membaik pulih lorong berkenaan dan Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Kini Penduduk berasa lega kerana laluan tersebut sudah selamat digunakan dan mengucapkan ribuan terima kasih kepada Umno Cawangan Juara diatas keperihatinan kepada penduduk.

UMNO JUARA RAKYAT

No comments:

Post a Comment